Ndërlidhjet

Rregulla të reja në SHBA, për udhëtarët e vendeve me Ebola


Ilustrim

Udhëtarët që arrijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,(SHBA), nga vendet e prekura me Ebola, si Liberia, Sierra Leone Guinea, dhe do t’ju nënshtrohetn një kotrolli strikt, për të parë nëse janë të infektuar me virusin Ebola, kanë bërë të ditur mediat të mërkurën.

Kjo kontrollë, mund të përfshijë edhe udhëtarët nga vendet e tjera, që janë duke e luftuar Ebolën, njofton CNN.

Qytetarët e vendeve në Afrikën Perëndimore, ku Ebola vdekjeprurëse është përqendruar, do të duhet të i nënshtrohen një kontrolli të rreptë, para se të lejohen të hyjnë në SHBA.

Sipas rregullave të reja, udhëtarët e këtyre vendeve, po ashtu do të duhet që t'ju përgjigjen disa pyetjeve, si dhe do t’ju matet temperatura, momentin e parë që arrijnë në SHBA.

XS
SM
MD
LG