Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Radio Evropa e Lirë sjell fotogalerinë me fotografitë më karakteristike të ngjarjeve më interesante të javës që po lëmë pas.
Trego më shumë

Castellers Colla Joves Xiquets de Valls filloi formimin e një kulle me njerëz gjatë një konkursi çdo dy vjet në Tarragona, Spanjë. Formimi i kullave me njerëz është një traditë në zonën e Katalonisë.
1

Castellers Colla Joves Xiquets de Valls filloi formimin e një kulle me njerëz gjatë një konkursi çdo dy vjet në Tarragona, Spanjë. Formimi i kullave me njerëz është një traditë në zonën e Katalonisë.

Një poçar indian duke bërë llambat prej dheu, në punëtorinë e tij, para Festivalit hindu të muzikës në qytetin perëndimor Ahmedabad.
2

Një poçar indian duke bërë llambat prej dheu, në punëtorinë e tij, para Festivalit hindu të muzikës në qytetin perëndimor Ahmedabad.

Kurdët duke u falur të premten në solidaritet me popullin e Kobanit, në një fushë të hapur pranë qytetit juglindor turk, Suruc, në Sanliurfa afër kufirit midis Turqisë dhe Sirisë.
3

Kurdët duke u falur të premten në solidaritet me popullin e Kobanit, në një fushë të hapur pranë qytetit juglindor turk, Suruc, në Sanliurfa afër kufirit midis Turqisë dhe Sirisë.

Një harabel në një tytë tanku nga memoriali i Luftës Sovjetike në Berlin.
4

Një harabel në një tytë tanku nga memoriali i Luftës Sovjetike në Berlin.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG