Ndërlidhjet

Fotolajmet më të mira më 2014

Fotografitë nga kriza në Ukrainë dominojnë garën çeke të këtij viti për fotografitë që ilustrojnë lajmet. Konkursi, i bazuar në çmimet "World Press Photo", nxjerr në pah punën më të mirë të fotoreporterëve që jetojnë në Republikën Çeke dhe Sllovaki, gjatë vitit të kaluar.
Trego më shumë

Një person i plagosur gjatë përleshjeve në Kiev të Ukrainës, që kalon pranë një pikture fetare, është fituesi i Garës Çeke për "Fotolajmin më të Mirë" (Czech Press Photo Award), nga Filip Singer, EPA.
1

Një person i plagosur gjatë përleshjeve në Kiev të Ukrainës, që kalon pranë një pikture fetare, është fituesi i Garës Çeke për "Fotolajmin më të Mirë" (Czech Press Photo Award), nga Filip Singer, EPA.

Forcat speciale të policisë të mbledhura në Sheshin e Pavarësisë në Kiev, Ukrainë, më 29 nëntor, 2013. Çmimi i Parë në "Lajmet Kryesore", nga Filip Singer, EPA.
2

Forcat speciale të policisë të mbledhura në Sheshin e Pavarësisë në Kiev, Ukrainë, më 29 nëntor, 2013. Çmimi i Parë në "Lajmet Kryesore", nga Filip Singer, EPA.

Dritaret e thyera të një ndërtese të djegur me shikim mbi Sheshin e Pavarësisë, Kiev. Kategoria "Lajmet Kryesore", nga Petr Shelomovskiy.
3

Dritaret e thyera të një ndërtese të djegur me shikim mbi Sheshin e Pavarësisë, Kiev. Kategoria "Lajmet Kryesore", nga Petr Shelomovskiy.

Punonjësit e emergjencës bartin trupat e pasagjerëve të vdekur të fluturimit MH17, që u rrëzua në afërsi të fshatit Grabova, në lindje të Ukrainës. Çmimi i Tretë në kategorinë "Lajmet Kryesore", nga freelanceri Petr Shelomovskiy.
4

Punonjësit e emergjencës bartin trupat e pasagjerëve të vdekur të fluturimit MH17, që u rrëzua në afërsi të fshatit Grabova, në lindje të Ukrainës. Çmimi i Tretë në kategorinë "Lajmet Kryesore", nga freelanceri Petr Shelomovskiy.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG