Ndërlidhjet

Fotolajmet më të mira më 2014

Fotografitë nga kriza në Ukrainë dominojnë garën çeke të këtij viti për fotografitë që ilustrojnë lajmet. Konkursi, i bazuar në çmimet "World Press Photo", nxjerr në pah punën më të mirë të fotoreporterëve që jetojnë në Republikën Çeke dhe Sllovaki, gjatë vitit të kaluar.
Trego më shumë

Anas Abduldayem, një sirian, që rri ulur me vajzën e tij në ditën që ai la familjen e tij në Kajro, në një përpjekje e sipër për të emigruar në Itali me anije. Çmimi i Parë, kategoria "Lajme të Përgjithshme", nga freelanceri Stanislav Krupar.
5

Anas Abduldayem, një sirian, që rri ulur me vajzën e tij në ditën që ai la familjen e tij në Kajro, në një përpjekje e sipër për të emigruar në Itali me anije. Çmimi i Parë, kategoria "Lajme të Përgjithshme", nga freelanceri Stanislav Krupar.

Protestuesit dhe barrikadat në Kiev, Ukrainë. Çmimi i Dytë, "Lajme të Përgjithshme", nga freelanceri Juraj Mravec.
6

Protestuesit dhe barrikadat në Kiev, Ukrainë. Çmimi i Dytë, "Lajme të Përgjithshme", nga freelanceri Juraj Mravec.

Një burrë i veshur me uniformë të Luftës së Dytë Botërore, duke bërë nderimet e tij për ata që vdiqën në Ditën -D, në tokat e Normandisë, Francë. Gjashtë qershori 2014, shënoi 70-vjetorin e pushtimit masiv të aleatëve.  Kategoria "Lajme të Përgjithshme", nga Martin Divisek, Denik.
7

Një burrë i veshur me uniformë të Luftës së Dytë Botërore, duke bërë nderimet e tij për ata që vdiqën në Ditën -D, në tokat e Normandisë, Francë. Gjashtë qershori 2014, shënoi 70-vjetorin e pushtimit masiv të aleatëve.  Kategoria "Lajme të Përgjithshme", nga Martin Divisek, Denik.

Një çift duke festuar fejesën në një qendër për persona me nevoja të veçanta mendore në Hvozdy, Republika Çeke. Çmimi i Tretë, "Lajme të Përgjithshme", nga Stepan Hon, freelancer.
8

Një çift duke festuar fejesën në një qendër për persona me nevoja të veçanta mendore në Hvozdy, Republika Çeke. Çmimi i Tretë, "Lajme të Përgjithshme", nga Stepan Hon, freelancer.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG