Ndërlidhjet

Partia Komuniste e Kinës nis asamblenë vjetore


Ilustrim

Partia Komuniste e Kinës ka nisur një takim të rëndësishëm, i cili, sipas mediave kineze, ka për qëllim forcimin e sundimit të ligjit dhe luftën kundër korrupsionit.

Asambleja është tubim vjetor i 205 anëtarëe të Komitetit Qendror të partisë.

Partia Komuniste e Kinës ka afro 90 milionë anëtarë, por pushteti bie mbi Komitetin Qendror.

Asambletë e tilla shpesh sjellin reforma politike dhe shihen si takimet më të rëndësishme në politikën kineze.

XS
SM
MD
LG