Ndërlidhjet

E fal rrëmbyesin që e mbajti një dekadë


Rrëmbyesi, Ariel Castro

Njëra prej tri grave, që ishte rrëmbyer dhe mbajtur në një shtëpi në Shtetet e Bashkuara, përrreth një dekadë, ka thënë se ajo ka arritur të fal rrëmbyesin e saj, Ariel Castro, dhe të gjej paqe në jetë.

Michelle Knight, e cila është rrëmbyer në gusht 2002, kur ishte 21 vjet, ka thënë, se tani ajo e ka kuptuar se Ariel Castro ka qenë i sëmurë.

Michelle Knight, Amanda Berry dhe Gina DeJesus, kanë arritur të lirohen nga rrëmnyesi në maj të vitit 2013, pas një përjetimi dhjetëvjeçar të torturave.

Pas një viti e gjysmë, nga lirimi, Knight që tani i ka 33 vjet, thotë: “ kam arritur të shqiptojë emrin Ariel Castro dhe ta fal”.

Këto komente Knight i ka bërë gjatë një interviste dhënë për një radio në Ohio të SHBA-së.

Rrëmbyesi Castro, ka bërë vetëvrasje në burg, në shtator 2013.

XS
SM
MD
LG