Ndërlidhjet

Nesër fillon llogaritja dimërore e kohës


Ilustrim

Llogaritja verore e kohës përfundon nesër (26 tetor), kur akrepat e orës do të zhvendosen për një orë prapa.

Më saktësisht, koha në orën 03:00 do të llogaritet si 02:00.

Matja dimërore e kohës nis në fundjavën e fundit të muajit tetor dhe zgjat deri në fundjavën e fundit të muajit mars.

XS
SM
MD
LG