Ndërlidhjet

Një studim i ri tregon se “kënaqësia me jetën” kulmon në moshën 15 deri në 24 vjeç dhe më pas fillon të bie.

Studimi i publikuar në revistën e repsektuar mjekësore “The Lancet” tregon se kënaqësia me jetën është më e madhe në vendet anglishtfolëse.

Në vendet e tilla, shkalla e njerëzve të kënaqur është 7.5, në tabelën prej 1 deri në 10.

Ndërkaq, në vendet ish-sovjetike dhe ato të Evropës Lindore kjo shkallë është 6.0.

XS
SM
MD
LG