Ndërlidhjet

Serbi: Vërejtje mediave për raportimin mbi vizitën e Ramës


Faqet kryesore të gazetave në Serbi, 11 nëntor 2014

Shoqata e pavarur e gazetarëve në Vojvodinë të Serbisë, ka tërhequr vërejtjen se mediat vendore në Serbi e kanë shfryrtëzuar vizitën e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, për të shpërndarë “në formën më drastike shovenizmin dhe për të bërë thirrje për dhunë ndër-etnike”.

Kjo shoqatë u ka bërë thirrje redaktorëve dhe gazetarëve të mediave vendore në Serbo që të “ndalojnë së qeni turp për propfesionin, për kolegët e tyre, por edhe për qytetarët e Serbisë, me formën e raportimit që në raste të caktuara tejkalon vitet e përgjakshme të 90-ta”.

XS
SM
MD
LG