Ndërlidhjet

Papa Françesk sot e mbanë fjalimin e tij të parë publik për Evropën, gjatë qëndrimit katërorësh në Parlamentin Evropian dhe në Këshillin e Evropës në Strasburg.

Kjo është vizita e parë e liderit të Kishës Katolike në Strasburg, pas vizitës që Papa Gjon Pali II e kishte bërë në vitin 1988.

Ndihmësit e Papës Françesk thanë se ai do të flasë për çështjen e papunësisë dhe imigracionit.

XS
SM
MD
LG