Ndërlidhjet

Cameron propozon kufizime të ashpra për migrantët


Kryeministri britanik, David Cameron.

Kryeministri britanik, David Cameron, ka premtuar se do të bëjë kufizime të mëdha për migrantët e Bashkimit Evropian.

Ai ka paralajmëruar liderët evropianë se përpjekjet për të bllokuar planin e tij, do ta vinin në pikëpyetje anëtarësinë e Britanisë në BE.

Cameron ka thënë se migrantët e BE-së do të duhet të punojnë dhe të paguajnë taksa për katër vjet, para se të kenë të drejtë në përfitimet sociale.

Ai po ashtu ka thënë se do të dëbohen nga Britania të gjithë ata migrantë që nuk gjejnë punë për gjashtë muaj.

XS
SM
MD
LG