Ndërlidhjet

Në hemisferën veriore, sot, tre minuta pas mesnatës, ka arritur dimri.

Në këtë kohë, largësia midis Diellit dhe Tokës ka qenë 147,175,920 kilometra.

Në të njëjtin moment, në hemisferën jugore të Tokës ka nisur vera.

Stina më e ftohtë e vitit do të zgjasë 88 ditë, për të përfunduar më 20 mars në orën 23:45.

XS
SM
MD
LG