Ndërlidhjet

Protestë kundër “fyerjes së ndjenjave të besimtarëve fetarë”


Myftiu i Madh i Rusisë, Ravil Gainutdin

Një turmë e madhe e njerëzve janë mbledhur sot në kryeqytetin e republikës ruse të Çeçenisë, për të protestuar kundër “fyerjes së ndjenjave të besimtarëve fetarë”

“Ne duam t'i tregojmë të gjithë botës së ne e duam Profetin Muhammad dhe nuk do ta lejojmë askënd që t’i ofendojë ndjeshmëritë fetare të myslimanëve”, ka thënë gjatë këtij tubimi të transmetuar drejtëpërdrejt në televizion, Myftiu i Madh i Rusisë, Ravil Gainutdin.

Gainutdin i ka dënuar sulmet terroriste të kryera nga militantët islamikë.

Klerikët jo-myslimanë gjithashtu kanë marrë pjesë në këtë tubim që është quajtur tubim uniteti.

XS
SM
MD
LG