Ndërlidhjet

Kuvendi miraton në parim Ligjin për ndërmarrjet publike


Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për ndryshim dhe plotësim të ligjit për riorganizimin e ndërmarrjeve të caktuara dhe pasurisë se tyre.

Ky projektligj është miratuar vetëm me votat e pozitës, 64 vota për, 4 kundër dhe 2 abstenime, pasi deputetët e opozitës e kanë braktisur seancën, meqë Kuvendi kishte hequr nga rendi I ditës cështjen e pronësië se kombinatit metalurgjik “Trepça”.

XS
SM
MD
LG