Ndërlidhjet

Rrjeti social Facebook ka pësuar sot një ndërprerje masive, duke u bërë i paarritshëm për shumë përdorues në gjithë botën.

Ndërprerja ka zgjatur rreth 40 minuta dhe ka prekur përdoruesit në Shtetet e Bashkuara, Azi, Evropë dhe Australi.

Shërbimi Instagram i Facebook-ut ka qenë po ashtu jashtë funskionit për kohë të shkurtër.

Facebook ka rreth 1.25 miliard përdorues në gjithë botën, ndërsa Instagram rreth 300 milionë.

XS
SM
MD
LG