Ndërlidhjet

Papa Françesku viziton Sarajevën në qershor


Papa Françesku

Papa Franceqsku ka njoftuar se me 6 qershor do të shkoj në Sarajevë ku do të lutet për paqe dhe dialog ndërfetar.

“Të dashur vëllezër dhe motra, dua t’ju njoftoj se të shtunën më 6 qershor, do të shkoj në Sarajevë, kryeqytin e Bosnje dhe Hercegovinës”, ka thënë kru i Selisë së Shenjtë.

Papa e ka bërë këtë paralajmërim gjatë lutjeve të së dielës në sheshin e Shën Pjetrit.

XS
SM
MD
LG