Ndërlidhjet

Dokumentar mbi jetën e jetimëve afganë


Jetimore në Afganistan

Në Kabul të Afganistanit, ambasada e Shteteve të Bashkuara po punon në një projekt me jetimoret afgane, në përpjekje për të prodhuar dokumentarë për radio dhe television, mbi jetën e jetimëve.

Një zyrtar qeveritar tha se programet do të transmetohen në television dhe radio për 18 muajt e ardhshëm dhe ambasada amerikane do të mbulojë shpenzimet prej 1,4 milionë dollarësh.

Në jetimoret ne Afganistan, besohet se jetojnë rreth 13 mijë fëmijë.

XS
SM
MD
LG