Ndërlidhjet

Miratohet nisma për kalim me letërnjoftim në Maqedoni


Kalimi kufitar i Hanit të Elezit

Qeveria e Kosovës e ka miratuar në parim nismën për marrëveshjen me Maqedoninë përmes së cilës qytetarëve të të dyja vendeve do iu mundësohet kalimi i kufirit pa pasaporta.

Sipas komunikatës së qeverisë së Kosovës “marrëveshja rregullon lëvizjen e shtetasve të të dyja vendeve në territorin e palës tjetër pa viza dhe me një dokument të vlefshëm udhëtimi ose kartë të vlefshme biometrike të identitetit dhe do të avancojë bashkëpunimin në mes të dyja vendeve dhe lëvizjen e lirë të njerëzve”.

XS
SM
MD
LG