Ndërlidhjet

Kuiz: Filmat e ndaluar

Me polemikat e fundit që rrethuan filmat si "Child 44" dhe "The Interview", të cilët u ndaluan në Rusi dhe Kore Veriore, tani është koha e përshtatshme që të shohim sa mbani mend rreth filmave që ranë pre e censurës.


XS
SM
MD
LG