Ndërlidhjet

Indonezi: Australianët do ekzekutohen brenda 72 orëve


Ilustrim

Dy australianë që janë dënuar për posedim droge janë njoftuar sot se do të ekzekutohen nga një ekip pushkatimi brenda 72 orëve në një burg të Indonezisë, raporton Reuters.

“Një njoftim me afatin prej 72 orësh iu është dhënë dy të burgosurve, Andrew Chan dhe Myruan Sukamaran, të shtunën”, e citon Reuters një burim të saj në këtë shtet.

Në tërësi janë shtatë të burgosur që e kanë pranuar njoftimin për ekzekutimin e tyre.

XS
SM
MD
LG