Ndërlidhjet

Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë ka bërë të ditur se greva e mësimdhënësve në sistemin para-universitar dhe universitar të Kosovës, do të vazhdojë edhe sot.

Kërkesat e grevistëve kanë të bëjnë me pikat e parealizuara të Kontratës Kolektive, në mesin e tyre shujta dhe kompensimi prej 0,5 për qind për çdo vit të shërbimit.

Greva ka nisur qysh ditën e mërkurë.

Zyrtarët qeveritarë kanë premtuar të martën se në pagat e këtij muaji, që do të procedohen sot, do të kalkulohet edhe 0.5 përqindëshi i kërkuar nga sindikalistët.

XS
SM
MD
LG