Ndërlidhjet

Ndërrime në qeverinë e Maqedonisë


Dorëhiqen Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska, Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski si dhe drejtori i drejtorisë për zbulim dhe kundërzbulim, Sasho Mijallkov.

Kryeministri, Nikolla Griuevski për ministër te ri të punëve te brendshme ka propozuar, Mitko Çavkov, aktualisht drejtor i byrosë për siguri publike ndërsa për ministër të transportit, Vllado Misajllovskin.

Dorëheqjet vijnë pas përleshjeve te armatosura në Kumanovë, që lanë pas vetes 22 të vrarë por edhe krizës politike të nxitur nga afera e përgjimeve.

XS
SM
MD
LG