Ndërlidhjet

98.3 për qind e zyrtarëve deklarojnë pasurinë


Prishtinë

Agjencia kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar sot në faqen e saj zyrtare regjistrat e deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë, në pajtim me Ligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë.

Në bazë të këtij ligji, deklarimin e rregullt vjetor të pasurisë është dashur ta bëjnë 4,200 zyrtarë, ndërsa e kanë bërë 4,125 zyrtarë, ose 98.3 për qind e tyre.

Edhe viteve të kaluara, ka ndodhur që jo të gjithë zyrtarët e obliguar ta deklarojnë pasurinë.

XS
SM
MD
LG