Ndërlidhjet

Qeveria miraton projektligjin për falje të borxheve


Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot projektligjin për faljen e borxheve publike, të grumbulluara deri më 31 dhjetor të vitit 2008.

Falja e borxheve vlen për qytetarët dhe bizenset.

Kryeministri Isa Mustafa ka thënë në mbledhjen e sotme të qeverisë se ky veprim ka të bëjë me me masat për rritjen e mirëqenies së qytetarëve dhe nxitjes së tyre për t’i përmbushur obligimet tatimore dhe obligimet tjera ndaj shërbimeve publike.

XS
SM
MD
LG