Ndërlidhjet

HSBC shkurton 25,000 vende pune


HSBC, banka më e madhe në Evropë, planifikon të shkurtojë 25,000 vende pune, në përpjekje të zvogëluar shpenzimet.

Banka, me seli në Londër, ka thënë se do të reduktojë rreth 10 për qind të stafit.

HSBC po ashtu planifikon të shesë bizneset në Turqi dhe Brazil.

Muaj më parë, HSBC është gjobitur për manipulim me tregjet e monedhave, ndërsa dega e bankës në Zvicër ka qenë e përfshirë në një skandal për shmangie të taksave.

XS
SM
MD
LG