Ndërlidhjet

Ngjarjet sportive dhe regjimet e dyshimta

Azerbeixhani organizoi Lojërat Olimpike Evropiane, me gjithë kriticizmin global ndaj këtij vendi mbi të drejtat e njeriut dhe lirisë së medias. Por, kjo nuk është hera e parë që një vend me këtë sfond, zgjidhet nikoqire e ngjarjeve të mëdha sportive. Testoni njohuritë tuaja mbi këtë temë në kuizin tonë.


Filloni kuizin për të kuptuar rezultatin!

XS
SM
MD
LG