Ndërlidhjet

Në kërkim të shtëpisë së re...


Mijëra refugjatë çdo javë vijnë në Maqedoni nga Siria, Afganistani, Nigeria, dhe shtete tjera të rrënuara nga lufta dhe varfëria. Destinacioni i tyre është Bashkimi Evropian. Thonë se kanë shumë për të ofruar në shtëpitë e tyre të reja, kudo qofshin ato...

XS
SM
MD
LG