Ndërlidhjet

Hapet Festivali i Filmit në Karlovi Vari


Ilustrim

Në Karlovi Vari të Republikës Çeke hapet sot Festivali Ndërkombëtar i Filmit.

Kjo është ngjarja më prestigjioze e kinematografisë në Evropën qendrore dhe lindore.

Çdo vit, festivali prezanton rreth 200 filma nga e gjithë bota dhe rregullisht pret regjisorë të famshëm.

Filmi “Babai” i regjisorit kosovar, Visar Morina, do ta ketë premierën ndërkombëtare në konukrrencën zyrtare të festivalit.

Festivali do të zgjasë deri më 11 korrik.

XS
SM
MD
LG