Ndërlidhjet

Fermerët e Belgjikës kanë bllokuar rrugët the hytjet e qendrave për distribucion të produkteve ushqimore, duke protestuar për siç thonë ata, çmime jo fer të dhe të ulëta të qumshtit, derrit dhe produkteve tjera.

Në një akrion, disa traktorë vozitën nëpër autostradë për të ngadalësuar trafikun.

Jashtë një fabrike të gjalpit në Goe, fermerët hodhën pleh dhe u vunë zjarrin disa gomave.

Një fermer tha se “çdokund në Evropë çmimet janë shumë të ulëta, dhe kjo duhet të ndalohet”.

Ai tha se ai paguhet 26 cent për çdo litër qumësht që prodhon, por thotë se duhet të paguhet 35 cent.

XS
SM
MD
LG