Ndërlidhjet

Greqia duhet të sigurojë shtetet evropiane se do ta kthejë borxhin


Ilustrim

Fondi Monetar Ndërkombëtar nuk do të arrijë marrëveshje me Greqinë për programin e ri të borxhit, derisa Athina të arrijë marrëveshje me qeveritë evropiane, gjë e cila do të sigurojë se grekët do të pagujanë borxhin e tyre, ka thënë një zyrtar i FMN-së sot.

“FMN-ja mund të mbështes një program gjithpërfshirës”, tha zyrtari duke shtuar se “do të duhet kohë” përpara se Greqia dhe kreditorët evropianë të hedhin themelet e nevojshme për programin e ri, shkruan Reuters.

XS
SM
MD
LG