Ndërlidhjet

Franca vazhdon kërkimet për MH370


Mbetje të një avioni të gjetura në ishullin Reunion

Franca do të vazhdojë kërkimet për gjetjen e mbetjeve të tjera të fluturimit MH370 të Malaysia Arilens, edhe pse në kërkimet që zgjatën 10 ditë, nuk u gjet asnjë provë e rëndësishme.

Kërkimet janë duke u zhvilluar në Oqeanin Indian, në ishullin Reunion.

Një pjesë e krahut të aeroplanit ishte gjetur në këtë ishull muajin e kaluar. Kjo ishte prova e parë e gjetur, e cila mund të hedhë dritë mbi fatin e aeroplanit, i cili u zhduk më 8 mars të vitit 2014, me 239 njerëz në bord.

Autoritetet malajziane kanë thënë se pjesa që është gjetur i përket aeroplanit të zhdukur, edhe pse autoritetet franceze, amerikane dhe ato australiane, akoma nuk kanë konfirmuar këtë pretendim.

XS
SM
MD
LG