Ndërlidhjet

Mali i Zi dhe Kosova nënshkruajnë marrëveshjen kufitare


Pamje e Qendrës së Kongresit në Vjenë

Qeveria e Malit të Zi ka paralajmëruar se sot në Vjenë do ta nënshkruhet marrëveshja kufitare me Kosovën.

Kjo marrëveshje do të nënshkruhet para samitit të vendeve të Ballkanit Perëndimor në Vjenë.

Kjo marrëveshje “e vërteton përkushtimin për afirmimin dhe forcimin e vazhdueshëm të marrëdhënmieve të mira fqinjësore, me respektimin e plotë të sovranitetit dhe integritetit territorial të secilit shtet”, thuhet në kumtesën e qeverisë së Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG