Ndërlidhjet

VV: Arrestohen 8 aktivistë “pa arsyetim”


Ilustrim

Lëvizja Vetëvendosje njofton se Policia e Kosovës ka arrestuar 3 aktivistë të saj, të cilët, siç thuhet, kanë qenë duke dalë nga zyra e Lëvizjes për të shkuar në shtëpitë e tyre.

“Aktivistët ishin së bashku në makinën të cilën e ndaloi policia. Policia, të vetmin justifikim që u ka dhënë ishte: ‘ju keni një laptop me vete dhe ne duhet t’ju dërgojmë te njësia e krimeve kibernetike për t’ju hetuar'”, thuhet në njoftimin e kësaj partie.

Sipas të njëjtit, Policia e Kosovës i ka arrestuar edhe 5 aktivistë të tjerë në një makinë tjetër, “duke i kontrolluar deri në detaje dhe është duke i mbajtur ende të ndaluar pa asnjë arsyetim”.

XS
SM
MD
LG