Ndërlidhjet

Riparohet statuja e shenjtë në Bangkok


Nga sulmi në Bangkok...

Artistët në Bangkok kanë riparuar statujën e shenjtë, e cila është dëmtuar muajin e kaluar nga një sulm vdekjeprurës me bomba.

Statuja në faltoren Erawan ka katër fytyra të arit dhe simbolizon zotin hindu Brahma.

Ajo ka qenë e dëmtuar në së paku 12 vende.

Statuja po ashtu konsiderohet e shenjtë nga budistët tajlandezë dhe tërheq shumë vizitorë të huaj.

Zbulimi i saj është ndjekur nga besimtarët dhe ushtria tajlandeze.

XS
SM
MD
LG