Ndërlidhjet

Përfundon Testi i Maturës Shtetërore


Prishtinë

Drejtuesit e Komisionit Qendror Shtetëror të Maturës nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, thanë për Radion Evropa e Lirë, se testet janë shpërndarë me kohë në të gjitha qendrat, ku është paraparë të mbahet Provimi i Maturës Shtetërore, në afatin e gushtit pjesa e dytë.

Pjesa e parë e testit të maturës për afatin e gushtit është mbajtur, më 29 gusht.

Testit kësaj radhe i janë nënshtruar rreth 16 mijë maturantë tha Azem Guri, kryetari i Komisionit të Provimit të Maturës Shtetërore.

“Testi është mbajtur në 162 qendra testimi”, deklaroi Guri.

XS
SM
MD
LG