Ndërlidhjet

Qindra migrantë arrijnë në Mynih


Mynih, Gjermani

Grupi i parë i migrantëve që kanë udhëtuar përmes Hungarisë dhe Austrisë, ka arritur në Mynih të Gjermanisë.

Qytetarët gjermanë i kanë pritur me duartrokitje dhe ëmbëlsira rreth 450 migrantë që kanë arritur me një tren special.

Gjatë javës, janë parë skena kaotike në Budapest, pasi autoritetet hungareze i kanë penguar ata nga udhëtimi.

Shumë migrantë kanë refuzuar të dërgohen në kampe në Hungari, duke insistuar se duan të udhëtojnë në Gjermani dhe Austri.

Lexoni edhe këtë.

XS
SM
MD
LG