Ndërlidhjet

Kurdët dhe kultura kurde

Janë diku rreth 30 milionë kurdë, të cilët jetojnë të shpërndarë në pesë shtete të Lindjes së Mesme dhe Kaukaz. Me siguri keni dëgjuar për politikën e “Kurdistanit”, por sa dini për vetë kurdët?


XS
SM
MD
LG