Ndërlidhjet

Data 22 shtator i shërben asaj që njihet si Dita pa Makina.

Kjo ngjarje shënohet në gjithë botën dhe synon të inkurajojë metoda të gjelbra të udhëtimit.

Studimet tregojnë se në udhëtime të shkurtra brenda qyteteve, mund të arrihet më shpejt me biçikletë sesa me makinë.

Po sipas studimeve, përdorimi më i vogël i makinave redukton emetimet e gazrave serrë dhe bllokimet e trafikut.

XS
SM
MD
LG