Ndërlidhjet

Jahjaga në ndarjen e çmimeve të Nismës Globale Clinton


Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga në ndarjen e çmimeve të Nismës Globale Clinton.

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka marrë pjesë në natën e ndarjes së çmimeve të Nismës Globale Clinton, ku të pranishëm kanë qenë shumë liderë botërorë të sektorit publik dhe privat.

Presidentja Jahjaga është laureate e çmimit për lidership publik të Clinton Global Inititative në vitin 2014.

Takimi i Clinton Global Initiative tubon këtë vit shumë liderë shtetesh dhe qindra udhëheqës ekzekutivë botërorë për të diskutuar sfidat globale dhe ndërtimin e partneriteteve për të bërë ndryshime pozitive sociale.

XS
SM
MD
LG