Ndërlidhjet

Panairi i Bletarisë


Nën organizimin e Lidhjes së Bletarëve të Kosovës dhe me mbështetje të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, të enjten në Prishtinë ka filluar Panairi i Bletarisë ku bletarët nga mbarë Kosova i prezantojnë produktet e tyre. Panairi ka karakter promovues dhe shitës dhe do të zgjas deri më 3 tetor.

XS
SM
MD
LG