Ndërlidhjet

Mustafa: Lajmi nga UNESCO, fuqizim i subjektivitetit ndërkombëtar


Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa.

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka mirëpritur rezolutën e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s që rekomandon pranimin e Kosovës në këtë agjenci të Kombeve të Bashkuara.

“Përkrahja për shtetin e Kosovës nga Bordi Ekzekutiv i UNESCO-s është dëshmi e fuqishme se agjenda euro-atlantike e Kosovës dhe anëtarësimi i saj në organizata të rëndësishme ndërkombëtare është një proces që po fuqizohet çdo ditë”, ka thënë Mustafa.

Ai ka shfaqur shpresën se vendimi përfundimtar për pranimin e Kosovës do të merret në Konferencën e Përgjithshme të UNESCO-s.


XS
SM
MD
LG