Ndërlidhjet

Çmimet Nobel

Çmimi Nobel është një mirënjohje ndërkombëtare, e cila ndahet çdo vit për arritjet në fizikë, kimi, mjekësi, ekonomi, letërsi dhe paqe. Sa dini për këto çmime prestigjioze?


XS
SM
MD
LG