Ndërlidhjet

Kinë: Partia ndalon lojën e golfit për zyrtarët e saj


Pamje ilustruese.

Partia Komuniste në Kinë e ka ndaluar 88 milionë anëtarëve të saj, anëtarësimin në klubet e sportit të golfit.

Kjo masë vjen pas një sërë masash tjera që Partia Komuniste është duke i ndërmarrë në luftë kundër korrupsionit.

Darkat ekstravagante dhe keqpërdorimi i pushtetit janë gjithashtu të ndaluara me ligj ka raportuar agjencia e lajmeve Xinhua.

Partia ka paralajmëruar në vazhdimësi zyrtarët e saj që të mos keqpërdorin paranë publike.

Kina është duke zhvilluar një politikë të ashpër anti-korrupsion që nga viti 2012.

XS
SM
MD
LG