Ndërlidhjet

Arrestohet një person në Shtëpinë e Bardhë


Shtëpia e Bardhë.

Një njeri i mbështjellë në një flamur amerikan ka kërcyër mbi rredhojën në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa Presidenti amerikan Barak Obama dhe familja e tij ishin brenda, duke festuar Ditën e Falenderimeve.

Personi është kapur shpejt nga agjentët e shërbimit sekret dhe tani do të përballet me akuza për vepër penale, thanë raportet.

Të paktën dy incidente të tjera të ngjashme kanë ndodhur këtë vit që çon në rritjen e masave të sigurisë.

XS
SM
MD
LG