Ndërlidhjet

Ekspozitë për promovimin e dialogut


Një ekspozitë e të rinjve nga disa vende të Ballkanit është hapur në qytetin jugor të Bosnjës, Mostar. Në të janë 40 punime të artistëve të rinj, nga tetë qytete të pesë shteteve të Ballkanit. Ekspozita u organizua si pjesë e një projekti që i jep shtytje bashkëpunimit dhe dialogut mes të rinjëve në rajon.

XS
SM
MD
LG