Ndërlidhjet

BE: Debatohet për një ligj kundërthënës në Poloni


Pamje e kryeqytetit Varshavë në Poloni

Komisioni Evropiando të debatoj për një ligj kundërthënës për media në Poloni, më vonë këtë muaj.

Caktimi i këtij debati për 13 janar sinjalizon shqetësimin në rritje në Bashkimin Evropian për amandamentet e paraqitura nga Partia për Ligj dhe Drejtësi në Poloni.

Me këto ndryshime, qeverisë së Polonisë i jepet autoritetet për t’i emëruar udhëheqësit e radiove dhe televizioneve shtetërore.

XS
SM
MD
LG