Ndërlidhjet

Sarajevë: Dëborë dhe ndotje e ajrit


Dëbora dimërore ua ka vështirësuar banorëve të Srajevës kryerjen e punëve të tyre, ndërsa ndotja e përzier me mjegull sot e ka goditur përsëri kryeqytetin e Bosnjë Hercegovinës. Gjatë muajit dhjetor, sarajevasit ishin këshilluar që të qëndrojnë brenda sa më tepër që të jetë e mundur, për t’iu shmangur nivelit shumë të lartë të ndotjes së ajrit. Pas disa ditëve të pushimit në janar, smogu është kthyer së bashku me borë. Kthimi i ndotjes së ajrit do të thotë se nxënësit nuk do të jenë në gjendje t’i kënaqen borës, megjithqë janë në pushim dimëror gjatë muajit janar.

XS
SM
MD
LG