Ndërlidhjet

Protestë e ish-punëtorëve qeveritarë në Kabul


Qindra ish-punonjës qeveritarë kanë dalë në rrugët e kryeqytetit të Afganistanit, Kabul, dhe kanë marshuar drejt parlamentit për të kërkuar vendet e punës. Së paku 1,500 punonjës janë shkarkuar kur Qeveria afgane ka pezulluar një program për të pajisur votuesit me karta elektronike të identitetit. Zyrtarët kanë thënë se skema është pezulluar për shkak të mungesës së fondeve ndërkombëtare. Por, disa ish-punonjës thonë se zyrtarët qeveritarë i kanë mbushur pozitat me miq dhe anëtarë të familjes.

XS
SM
MD
LG