Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Festimi i Vitit të ri Lunar kinez, luftimet në Siri, shënimi i përvjetorit të Revolucionit islamik në Teheran, janë vetëm disa ngjarjet e javës që po lëmë pas, prej nga Radio Evropa e Lirë sjell imazhet më të veçanta.
Trego më shumë

Nxënëset iraniane valëvitin flamuj kombëtar gjatë festimeve në Sheshin e Lirisë në Teheran, për të shënuar 37-vjetorin e Revolucionit Islamik.
1

Nxënëset iraniane valëvitin flamuj kombëtar gjatë festimeve në Sheshin e Lirisë në Teheran, për të shënuar 37-vjetorin e Revolucionit Islamik.

Një grua dhe fëmijët e saj duke vrapuar për t'u ikur luftimeve në Damask, Siri.
2

Një grua dhe fëmijët e saj duke vrapuar për t'u ikur luftimeve në Damask, Siri.

Njerëzit djegin temjan në shenjë adhurimi për perëndinë e fatit, në ditën e pestë të Vitit të Ri Lunar kinez. 
3

Njerëzit djegin temjan në shenjë adhurimi për perëndinë e fatit, në ditën e pestë të Vitit të Ri Lunar kinez. 

Fëmijë afganë të zhvendosur brenda vendit luajnë në një kamp refugjatësh në Ghazni.
4

Fëmijë afganë të zhvendosur brenda vendit luajnë në një kamp refugjatësh në Ghazni.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG