Ndërlidhjet

Presidentja Jahjaga e ratifikoi marrëveshjen me Holandën për Gjykatën Speciale


Atifete Jahjaga

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, e ka ratifikuar marrëveshjen ndërkombëtare me Holandën “Mbi organizimin e institucionit të Gjykatës Speciale të Kosovës e zhvendosur në Holandë”, të nënshkruar më 15 shkurt të këtij viti nga ministri i jashtëm i Kosovës dhe ambasadorja e Holandës në Kosovë dhe të pranuar nga presidentja Jahjaga, më 23 shkurt.

Mëtutje në njoftimin nga presidenca e Kosovës theksohet se me ratifikimin e kësaj marrëveshjeje, Kosova i ka përmbushur të gjitha obligimet e saj ndërkombëtare që lidhen me themelimin e Gjykatës Speciale.

XS
SM
MD
LG